SUZAH u posjetu članici iz Zadra

U četvrtak, 13.09. u Zadru je održano predstavljanje literature „Autizam: Vodič za roditelje i njegovatelje nakon dijagnoze“. Dio hrvatske javnosti je već imao priliku upoznati se s ovim materijalom povodom ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu početkom travnja. Vodič, koji je nastao kao odgovor na mnoga pitanja roditelja i struke oko autizma, sada je doživio i drugo izdanje. Ovog puta tisak literature je organiziran od strane naše udruge članice iz Zadra, uz financijsku podršku Zadarske županije i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Domaćin i organizator konferencije za novinare i javnost je bila Udruga za autizam Zadar, članica SUZAH-a, na čelu s predsjednikom udruge Antom Armaninijem. Ispred SUZAH-a u događanju je sudjelovao Nikola Tadić, programski koordinator SUZAH-a te je ispred Udruge „Pogled“ iz Nedelišća u Zadru bio Dalibor Kuhta te koordinatorica programa Tanja Dragović.

Posjet je imao nekoliko tema i razloga. 

Više...

15 godina djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u RH

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva obilježava 15 godina djelovanja i sustavne podrške razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj te 6 godina djelovanja kao Posredničko tijelo razine 2. Predsjednica Saveza udruga za autizam Hrvatske, gđa Lidija Penko, sudjeluje na dvodnevnom događanju u Opatiji, 10. i 11. rujna 2018. godine.

Više...

Vijesti

Aktivnosti

Članice diljem Hrvatske:

PRIRUČNIK

BROŠURA SUZAH-a