Zaštita poataka

POLITIKA PRIVATNOSTI

U ovoj Politici privatnosti objašnjeno je na koji način stranica http://www.autizam-suzah.hr/ odnosno SAVEZ UDRUGA ZA AUTIZAM HRVATSKE (SUZAH), koristi, prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima. 

SAVEZ UDRUGA ZA AUTIZAM HRVATSKE (SUZAH) oduvijek poštuje pravila zaštite osobnih podataka te tako:

1. Poštujemo Vašu privatnost i izbore

2. Ne nudimo niti ne prodajemo Vaše podatke

3. Štitimo Vaše podatke te surađujemo samo sa pouzdanim partnerima
4. Ne upotrebljavamo Vaše podatke u svrhe o kojima Vas nismo obavijestili
5. Poštujemo Vaša prava i uvijek se trudimo ispuniti Vaše zahtjeve u najvećoj mogućoj mjeri i u skladu s našim pravnim i operativnim dužnostima.
 
 
Ukoliko nas želite kontaktirati u vezi s Vašim osobnim podacima ili ovom Politikom, možete to učiniti na navedene kontakt podatke:
SAVEZ UDRUGA ZA AUTIZAM HRVATSKE (SUZAH)
CROATIAN UNION OF ASSOCIATIONS FOR AUTISM (CUAA)
Ljudevita Posavskog 37, 10000 ZAGREB
Tel: +385 1 8896 527 ♦ Fax: +385 1 8896 507
GSM: +385 91 344 2220 / +385 91 604 605
Web: www.suzah.eu ♦ E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
ŠTO SU OSOBNI PODACI
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Fizička osoba čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati, izravno ili neizravno uz pomoć identifikatora kao što su ime i prezime, kućna adresa, e-mail adresa, telefonski broj, slike profila, osobne preferencije i navike kupovanja, korisnički generirani sadržaj,  IP adresa računala, MAC adresa mobilnog telefona ili kolačići.
 
KAKO I KADA PRIKUPLJAMO VAŠE OSOBNE PODATKE
Mi prikupljamo (npr. upotrebljavamo kolačiće da bismo razumjeli kako koristite našu internetsku stranicu).
 
KONTAKTIRAJTE NAS
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, komentara i zahtjeva vezanih za Pravila zaštite osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Isto vrijedi i kada želite imati pristup bilo kojoj informaciji koju imamo o Vama, a koja je prikupljena putem ove web trgovine ili kada želite da ta informacija bude ispravljena ili izbrisana.