Zahvalnica prijateljima osoba s autizmom

U ime Saveza udruga za autizam Hrvatske se želimo najsrdačnije zahvaliti donatorima koji se već dugi niz godina rado odazivaju našim pozivima te su i ovaj put prepoznali potrebu iskazati humanost, solidarnost i dobročinstvo.

CEROVSKI PRINT STUDIU d.o.o. za donaciju izrade puzzle sa motom i porukom ovogodišnjeg Svjetskog dana svjesnosti o autizmu.

 

McDonald'su, koji nam je i ove godine izašao u susret svojom velikodušnom donacijom cheeseburgera i sokova za korisnike, te štanda i hostesa. Naša ekipa je bila sretna i sita.

 

INA d.o.o. koja je već dugogodišnji Prijatelj djece/osoba s autizmom, za brendiranje centralnog objekta INA-a zastavom sa simbolom autizma, tiskanje i distribuciju letaka o ranom prepoznavanju autizma koji se mogu pronaći na 10 benzinskih postaja INA-e diljem Hrvatske te sudjelovanje maskote PUMPIĆ na centralnom obilježavanju Svjetskog dana svjesnosti o autizmu na Trgu bana J. Jelačića.

 

I volonterkama, studenticama Edukacijsko-rahabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, koje nas svake godine prate te pomažu oko aktivnosti obilježavanja nama ovog značajnog datuma.